ღვინის ოფიციალური განმარტება: ღვინო _ პროდუქტი, რომელიც მიღებულია მხოლოდ ყურძნის ტკბილის ან დურდოს სრული ან ნაწილობრივი ალკოჰოლური დუღილის შედეგად.
სახელმძღვანელოში წაიკითხავთ:
→ ყურძენი – პირველადი ნედლეული;
→ დაღვინების დროს მიმდინარე ბიოქიმიური გარდაქმნები;
→ ჰიგიენა და გარემო;
→ ტრადიციული მეღვინეობის საერთო ოპერაციები;
→ ღვინო;
→ ღვინის დამუშავება;
→ ტკბილისა და ღვინის დაავადება, ზადი, ნაკლოვანებანი ღვინის გამდგრადება;
→ ღვინო და ჯანმრთელობა;
→ ღვინის ანალიზი;
→ ღვინის წარმოება საფრანგეთში.
დაკლიკეთ ფოტოზე (დოკუმენტზე) და წაიკითხეთ