![enologia_meRvineoba_Wigni_929272618817187228_92928299181919829_1278291918991819m ენოლოგია, მეღვინეობა, წიგნი](https://agrokavkaz.ge/wp-content/uploads/2020/06/enologia_mervineoba_wigni_929272618817187228_92928299181919829_1278291918991819m.jpg)
ღვინის ოფიციალური განმარტება: ღვინო _ პროდუქტი, რომელიც მიღებულია მხოლოდ ყურძნის ტკბილის ან დურდოს სრული ან ნაწილობრივი ალკოჰოლური დუღილის შედეგად.
სახელმძღვანელოში წაიკითხავთ:
→ ყურძენი – პირველადი ნედლეული;
→ დაღვინების დროს მიმდინარე ბიოქიმიური გარდაქმნები;
→ ჰიგიენა და გარემო;
→ ტრადიციული მეღვინეობის საერთო ოპერაციები;
→ ღვინო;
→ ღვინის დამუშავება;
→ ტკბილისა და ღვინის დაავადება, ზადი, ნაკლოვანებანი ღვინის გამდგრადება;
→ ღვინო და ჯანმრთელობა;
→ ღვინის ანალიზი;
→ ღვინის წარმოება საფრანგეთში.
დაკლიკეთ ფოტოზე (დოკუმენტზე) და წაიკითხეთ