ბოცვრის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიური რუკა

3464 Views

ბოცვრის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიური რუკა, კონკრეტული ფერმის მაგალითზე.

ბოცვრის ხორცის წარმოების ეს ტექნოლოგიური რუქა შედგენილია, ოზურგეთის მუნიცეპალიტეტის მებოცვრეობის კოოპერატივისთვის „ახალი გურიანთა“.

რუკა ემყარება ამ კოოპერატივის მონიტორინგის მასალებს, მაგრამ იგი გამოადგება ყველა კოოპერატივს ან ფერმერს, რომელიც დაინტერესებულია მებოცვრეობით, რადგან კოოპერატივ „ახალი გურიანთაში“ ბოცვრის ხორცის წარმოებაში არსებული პრობლემები, მეტნაკლებად საერთოა ყველა მებოცვრისთვის.

დაკლიკეთ დოკუმენტზე (ფოტოზე) და წაიკითხეთ

ბოცვერი

In : PDF

Related Articles

ვაზის ჭრაქი
სამაცივრე აგრეგატები
ბიომიქსი – ბიოაგრო
თქვენი სარეკლამო ბანერი
Georgian Dairy
აგრარული საქართველო
აგრარული, საქართველო
რეკლამა – აგროკავკასია
აგროკავკასია, რეკლამა
აგროკავკასია FB