სილოსისა და სასილოსე კულტურების წარმოების ტექნოლოგია

786 Views

სილოსი არის დაკონსერვებული წვნიანი საკვები, რომელიც გამოიყენება მცოხნავი პირუტყვისთვის.

სილოსი მზადდება სიმინდისა და ბალახისაგან. მისი დამზადებისთვის საჭიროა მთლიანი მცენარე და არა მარტო მარცვალი. სიმინდის სილოსი საუკეთესო საკვებია საქონლის წველადობის ასამაღლებლად.

ცნობარის მიზანია, მკითხველს გააცნოს სილოსის წარმოების ტექნოლოგია და სხვა სასარგებლო ინფორმაცია სავებწარმოების თანამედრო ტექნოლოგიების შესახებ.

დაკლიკეთ დოკუმენტზე (ფოტოზე) და წაიკითხეთ

სილოსი

იხილეთ აგრეთვე სტატია: სიმინდის სილოსის დამზადება

In : PDF

Related Articles

კარტლისი – აგროტექნოლოგიები
სამაცივრო აგრეგატები
სამაცივრე აგრეგატები
ბიოაგრო
ორგანული, ბიო, აგრო
თქვენი რეკლამა
Georgian Dairy
თქვენი რეკლამა
აგრარული საქართველო
აგროკავკასია FB