სილოსისა და სასილოსე კულტურების წარმოების ტექნოლოგია

695 Views

სილოსი არის დაკონსერვებული წვნიანი საკვები, რომელიც გამოიყენება მცოხნავი პირუტყვისთვის.

სილოსი მზადდება სიმინდისა და ბალახისაგან. მისი დამზადებისთვის საჭიროა მთლიანი მცენარე და არა მარტო მარცვალი. სიმინდის სილოსი საუკეთესო საკვებია საქონლის წველადობის ასამაღლებლად.

ცნობარის მიზანია, მკითხველს გააცნოს სილოსის წარმოების ტექნოლოგია და სხვა სასარგებლო ინფორმაცია სავებწარმოების თანამედრო ტექნოლოგიების შესახებ.

დაკლიკეთ დოკუმენტზე (ფოტოზე) და წაიკითხეთ

სილოსი

იხილეთ აგრეთვე სტატია: სიმინდის სილოსის დამზადება

128Shares
In : PDF

Related Articles

კარტლისი – აგროტექნოლოგიები
სამაცივრო აგრეგატები
სამაცივრე აგრეგატები
მცენარეთა დაცვის საშუალებები
მცენარეთა დაცვა
თქვენი რეკლამა
Georgian Dairy
აგრარული საქართველო
აგრომარკეტი
აგროკავკასია FB