სილოსისა და სასილოსე კულტურების წარმოების ტექნოლოგია

401 Views

სილოსი არის დაკონსერვებული წვნიანი საკვები, რომელიც გამოიყენება მცოხნავი პირუტყვისთვის. სილოსი მზადდება სიმინდისა და ბალახისაგან. მისი დამზადებისთვის საჭიროა მთლიანი მცენარე და არა მარტო მარცვალი. სიმინდის სილოსი სოუკეთესო საკვებია საქონლის წველადობის ასამაღლებლად.

ცნობარის მიზანია, მკითხველს გააცნოს სილოსის წარმოების ტექნოლოგია და სხვა სასარგებლო ინფორმაცია სავებწარმოების თანამედრო ტექნოლოგიების შესახებ.

ფერმერისთვის საჭირო ინფორმაციები
დაკლიკეთ სათაურზე-წაიკითხეთ და გადაწერეთ

სილოსისა და სასილოსე კულტურების წარმოების ტექნოლოგია

იხილეთ აგრეთვე სტატია: სილოსის წარმოება პოლიეთილენის ტომრებში და რამოდენიმე რეცეპტი

 

Share Button
In : PDF

Related Articles

კარტლისი — აგროტექნოლოგიები
თქვენი რეკლამა
Georgian Dairy
თქვენი რეკლამა
სამკურნალო მცენარეები
წითელი მოცვი — სამკურნალო თვისებები — ნაყენის და ნახარშის რეცეპტი
2184 Views

წითელი მოცვი მარადმწვანე ბუჩქოვანი მცენარეა, 25-30 სმ-ის სიმაღლის, მცოცავი ჰორიზონტალური ფესურით, რომელიც ნიადაგის ზედაპირულ

სრულად
აგროკავკასია FB