სილოსისა და სასილოსე კულტურების წარმოების ტექნოლოგია

373 Views Comment Off

სილოსი არის დაკონსერვებული წვნიანი საკვები, რომელიც გამოიყენება მცოხნავი პირუტყვისთვის. სილოსი მზადდება სიმინდისა და ბალახისაგან. მისი დამზადებისთვის საჭიროა მთლიანი მცენარე და არა მარტო მარცვალი. სიმინდის სილოსი სოუკეთესო საკვებია საქონლის წველადობის ასამაღლებლად.

ცნობარის მიზანია, მკითხველს გააცნოს სილოსის წარმოების ტექნოლოგია და სხვა სასარგებლო ინფორმაცია სავებწარმოების თანამედრო ტექნოლოგიების შესახებ.

ფერმერისთვის საჭირო ინფორმაციები
დაკლიკეთ სათაურზე-წაიკითხეთ და გადაწერეთ

სილოსისა და სასილოსე კულტურების წარმოების ტექნოლოგია

იხილეთ აგრეთვე სტატია: სილოსის წარმოება პოლიეთილენის ტომრებში და რამოდენიმე რეცეპტი

 

გაუზიარეთ მეგობრებს
In : PDF

Related Articles

კარტლისი — აგროტექნოლოგიები
მცენარეთა დაცვის საშუალებები
ტრაქტორი — ფერმერთა აპლიკაცია
ორგანიკა
ორგანიკა, ბიო
Georgian Dairy
თქვენი რეკლამა
AgroPlus
მებაღეობით გატაცებული ხელოვანის ფერმერული გზა
1000 Views

კახეთში ვიყავით ზეთისხილის ნერგების სანახავად. ჩვენი ექსკურსიამძღოლი (დავარქვათ ასე) კახელი გახლდათ, ხელისგულივით ვიცნობ მთელ კახეთსო და ჩვენც დაკარგვის არ გვეშინოდა. თბილისიდან კახეთამდე დიდი გზა გვედო, ჰოდა საუბრისას აღმოვაჩინე, რომ კახეთში, ჩვენს გიდთან სტუმრობისას ოჯახის

სრულად
სამკურნალო მცენარეები
ქლიავი — სასარგებლო და სამკურნალო თვისებები
91 Views

ქლიავი (Prunus domestica) – სამკურნალოდ გამოიყენება ნედლი ნაყოფი, ფოთოლი და ჩირი. თავისი კვებითი ღირებულების წყალობით, ქლიავი ნერვულ სისტემას ამაგრებს და ტვინის მუშაობას აუმჯობესებს. ორგანიზმს წმენდს და მის ვიტამინურ მარაგს ავსებს. ქლიავი თავისი დიდებული ბიოლოგიური თვისებებით ფართოდ

სრულად
აგროკავკასია FB