სილოსისა და სასილოსე კულტურების წარმოების ტექნოლოგია

425 Views

სილოსი არის დაკონსერვებული წვნიანი საკვები, რომელიც გამოიყენება მცოხნავი პირუტყვისთვის. სილოსი მზადდება სიმინდისა და ბალახისაგან. მისი დამზადებისთვის საჭიროა მთლიანი მცენარე და არა მარტო მარცვალი. სიმინდის სილოსი სოუკეთესო საკვებია საქონლის წველადობის ასამაღლებლად.

ცნობარის მიზანია, მკითხველს გააცნოს სილოსის წარმოების ტექნოლოგია და სხვა სასარგებლო ინფორმაცია სავებწარმოების თანამედრო ტექნოლოგიების შესახებ.

ფერმერისთვის საჭირო ინფორმაციები
დაკლიკეთ სათაურზე-წაიკითხეთ და გადაწერეთ

სილოსისა და სასილოსე კულტურების წარმოების ტექნოლოგია

იხილეთ აგრეთვე სტატია: სილოსის წარმოება პოლიეთილენის ტომრებში და რამოდენიმე რეცეპტი

 

16Shares
In : PDF

Related Articles

კარტლისი – აგროტექნოლოგიები
თქვენი რეკლამა
აგრომარკეტი
ელექსირი
Georgian Dairy
აგრარული საქართველო
ბიზნეს გეგმა
აგროკავკასია FB