ბოცვრის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიური რუკა

3124 Views

ბოცვრის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიური რუკა, კონკრეტული ფერმის მაგალითზე.

ბოცვრის ხორცის წარმოების ეს ტექნოლოგიური რუქა შედგენილია, ოზურგეთის მუნიცეპალიტეტის მებოცვრეობის კოოპერატივისთვის „ახალი გურიანთა“.

რუკა ემყარება ამ კოოპერატივის მონიტორინგის მასალებს, მაგრამ იგი გამოადგება ყველა კოოპერატივს ან ფერმერს, რომელიც დაინტერესებულია მებოცვრეობით, რადგან კოოპერატივ „ახალი გურიანთაში“ ბოცვრის ხორცის წარმოებაში არსებული პრობლემები, მეტნაკლებად საერთოა ყველა მებოცვრისთვის.

დაკლიკეთ დოკუმენტზე (ფოტოზე) და წაიკითხეთ

ბოცვერი

In : PDF

Related Articles

კარტლისი – აგროტექნოლოგიები
სამაცივრო აგრეგატები
სამაცივრე აგრეგატები
მცენარეთა დაცვის საშუალებები
მცენარეთა დაცვა
ბიოაგრო
ორგანული, ბიო, აგრო
ქართული რძის ნიშანი
Georgian Dairy
აგრარული საქართველო
აგროკავკასია FB