ბოცვრის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიური რუკა

3073 Views

ბოცვრის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიური რუკა, კონკრეტული ფერმის მაგალითზე.

ბოცვრის ხორცის წარმოების ეს ტექნოლოგიური რუქა შედგენილია, ოზურგეთის მუნიცეპალიტეტის მებოცვრეობის კოოპერატივისთვის „ახალი გურიანთა“.

რუკა ემყარება ამ კოოპერატივის მონიტორინგის მასალებს, მაგრამ იგი გამოადგება ყველა კოოპერატივს ან ფერმერს, რომელიც დაინტერესებულია მებოცვრეობით, რადგან კოოპერატივ „ახალი გურიანთაში“ ბოცვრის ხორცის წარმოებაში არსებული პრობლემები, მეტნაკლებად საერთოა ყველა მებოცვრისთვის.

დაკლიკეთ დოკუმენტზე (ფოტოზე) და წაიკითხეთ

ბოცვერი

Share Button
In : PDF

Related Articles

კარტლისი — აგროტექნოლოგიები
თქვენი რეკლამა
Georgian Dairy
თქვენი რეკლამა
სამკურნალო მცენარეები
წითელი მოცვი — სამკურნალო თვისებები — ნაყენის და ნახარშის რეცეპტი
2165 Views

წითელი მოცვი მარადმწვანე ბუჩქოვანი მცენარეა, 25-30 სმ-ის სიმაღლის, მცოცავი ჰორიზონტალური ფესურით, რომელიც ნიადაგის ზედაპირულ

სრულად
აგროკავკასია FB