ბოცვრის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიური რუკა

3098 Views

ბოცვრის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიური რუკა, კონკრეტული ფერმის მაგალითზე.

ბოცვრის ხორცის წარმოების ეს ტექნოლოგიური რუქა შედგენილია, ოზურგეთის მუნიცეპალიტეტის მებოცვრეობის კოოპერატივისთვის „ახალი გურიანთა“.

რუკა ემყარება ამ კოოპერატივის მონიტორინგის მასალებს, მაგრამ იგი გამოადგება ყველა კოოპერატივს ან ფერმერს, რომელიც დაინტერესებულია მებოცვრეობით, რადგან კოოპერატივ „ახალი გურიანთაში“ ბოცვრის ხორცის წარმოებაში არსებული პრობლემები, მეტნაკლებად საერთოა ყველა მებოცვრისთვის.

დაკლიკეთ დოკუმენტზე (ფოტოზე) და წაიკითხეთ

ბოცვერი

37Shares
In : PDF

Related Articles

კარტლისი – აგროტექნოლოგიები
თქვენი რეკლამა
აგრომარკეტი
ელექსირი
Georgian Dairy
აგრარული საქართველო
ბიზნეს გეგმა
აგროკავკასია FB