ბოცვრის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიური რუკა

2979 Views

ბოცვრის ხორცის წარმოების ტექნოლოგიური რუკა, კონკრეტული ფერმის მაგალითზე.

ბოცვრის ხორცის წარმოების ეს ტექნოლოგიური რუქა შედგენილია, ოზურგეთის მუნიცეპალიტეტის მებოცვრეობის კოოპერატივისთვის „ახალი გურიანთა“.

რუკა ემყარება ამ კოოპერატივის მონიტორინგის მასალებს, მაგრამ იგი გამოადგება ყველა კოოპერატივს ან ფერმერს, რომელიც დაინტერესებულია მებოცვრეობით, რადგან კოოპერატივ „ახალი გურიანთაში“ ბოცვრის ხორცის წარმოებაში არსებული პრობლემები, მეტნაკლებად საერთოა ყველა მებოცვრისთვის.

დაკლიკეთ დოკუმენტზე (ფოტოზე) და წაიკითხეთ

ბოცვერი

Share Button
In : PDF

Related Articles

კარტლისი — აგროტექნოლოგიები
მცენარეთა დაცვის საშუალებები
ტრაქტორი — ფერმერთა აპლიკაცია
ორგანიკა
ორგანიკა, ბიო
Georgian Dairy
თქვენი რეკლამა
AgroPlus
ქაცვი — დახასიათება, გავრცელება, გამოყენება, ქაცვის პროდუქტები
113 Views

დახასიათება ქაცვი (Hippophae rhamnoides, Облепиха) არის ხშირტოტებიანი ბუჩქოვანი, ეკლიანი მცენარე, რომელიც სიმაღლით 2-4 მ-ს აღწევს. ტოტები სიმეტრიულია და ხშირად ბოლოებზე მომრგვალებული ფორმა აქვს. ქაცვის ტოტებს აქვს ყავისფერი ან მოშავო ფერის

სრულად
სამკურნალო მცენარეები
წნორი (Salix alba L) — სამკურნალო მცენარე
1404 Views

ტირიფისებრთა ოჯახს ეკუთვნის. წნორი საკმაოდ დიდი, 25-30 მ სიმაღლის ხეა, მუქი ნაცრისფერი, ღრმად დამსკდარი ქერქით, დაკიდული ახალგაზრდა ტოტებით და ზეაღმართული გლუვქერქიანი ძველი ტოტებით. ზედა მხრიდან პრიალა, ქვემოდან

სრულად
აგროკავკასია FB